Nina Kremers

contact@ninakremers.com
  +31 (0) 654 73 01 61

Over mij

Ik hou van mooie dingen. Altijd al zo geweest. En wie niet? ;-D En ik kan echt geraakt worden door de manier waarop iets gemaakt wordt. Onze kinderen moeten nog steeds lachen als mijn man en ik bijvoorbeeld net naar het toilet zijn geweest in een mooi restaurant en vervolgens helemaal lyrisch kunnen vertellen aan tafel over de afwerking, het materiaalgebruik, licht, de kleurkeuze en de inrichting.

En ik hou van eenvoud! Want juist simpele dingen kunnen heel bijzonder worden, als ze maar op de juiste manier in contact worden gebracht met hun omgeving.

En zo kijk ik ook naar vastgoed. Van bovenaf met een helicopterview, waarbij ik de hele omgeving meeneem. Ik geloof er niet in dat je geïsoleerd een project succesvol kunt aanvliegen. Bijvoorbeeld alleen vanuit financieel perspectief. Of alleen vanuit design. Of alleen vanuit duurzaamheid. Zonder connectie, is er geen krachtige samenhang.

Mijn manier van denken bij een project is daarom vaak net even anders dan anders. Misschien ook omdat mijn carrière niet alleen in vastgoed ligt. Ik ben lange tijd naast het vastgoed werkzaam geweest als docent Spaans aan de universiteit. Perfect voor mijn Spaanse roots, maar het geeft je leven ook een andere dynamiek. En met onze dochter heb ik een bedrijf en eigen atelier in Vinkeveen in handgemaakte duurzame tassen en accessoires waarbij het onze missie is om slow fashion het nieuwe normaal te laten worden.

Vastgoed is complex. En elk vraagstuk is uniek, net als de oplossing. De kunst is om iedere keer de juiste oplossing te vinden én uit te voeren. Een oplossing, die als een tweede huid naadloos aansluit, zorgt voor kwaliteit en bestaansrecht van de locatie, de gebruikers en de omgeving. Want je wilt iets bouwen voor nu maar ook voor de toekomst.

Juist dat creëren van een passende oplossing geeft positieve energie. Dat zorgt ervoor dat de oplossing gedragen gaat worden, hoe complex ook. En dan sla je samen makkelijker de brug tussen visie en realisatie. Klinkt misschien eenvoudig maar het werkt. En daarom doe ik dit met plezier, omdat het de kracht van samenwerking en creativiteit in de praktijk brengt.

Over Nina